ΑΡΧΙΚΗ TO ΩΔΕΙΟ ΜΑΣ O ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Εταιρικά Νέα Περισσότερα

 

Newsletter Περισσότερα
To Ωδείο μας
 

TO ΩΔΕΙΟ ΜΑΣ
Που λειτουργεί στο Χαϊδάρι από το 1977, χάρις στο καταξιωμένο εκπαιδευτικό του προσωπικό, έχει ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες μας, προσφέροντας στον τόπο μας και σε άλλες περιοχές, τους αντάξιους συνεχιστές της μουσικής, τους Πτυχιούχους μαθητές μας .

Το μουσικό μας εκπαιδευτήριο, που διαθέτει ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας, ηχομόνωση, πυρασφάλεια, κλιματισμό, αίθουσα συναυλιών και πολλαπλών χρήσεων, βιβλιοθήκη, δισκοθήκη, στερ. Συγκρότημα, αίθουσα αναμονής και  μεγάλο υπαίθριο χώρο, έχει στόχο την αναβάθμιση και διάδοση της μουσικής παιδείας στην πόλη μας και γενικότερα στο μουσικό χώρο.

Η ιδρύτρια και καλλιτεχνική Διευθύντρια  του Ωδείου, Θεοδώρα Κούνη, γεννήθηκε στην Ελευσίνα, όπου και άρχισε τις μουσικές της σπουδές σε μικρή ηλικία στο Εθνικό Ωδείο-Παράρτημα Ελευσίνας, λαμβάνοντας τα Πτυχία Ακκορντεόν, Αρμονίου, Πτυχίο και Δίπλωμα Πιάνου , με Καθηγήτρια την κ. Έλλη Λάσκου.

Τα Πτυχία Ανωτέρων Θεωρητικών Ωδικής, Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής, με Καθηγητές τους κ.κ. Αρχιτεκτονίδη, Κουρή, Χατζηπανώριο, Ροζάκη.
Πτυχίο Ενοργάνωσης Πνευστών, με Καθηγητή  τον κ. Κολοκοτρώνη και Δίπλωμα Σύνθεσης με Καθηγητή τον κ. Νευράκη.

Το 1977, ανέλαβε τη Διεύθυνση του Παραρτήματος του Ωδείου Ελευσίνας στο Χαϊδάρι, μέχρι το 1993, οπότε ίδρυσε το  Ωδείο Χαϊδαρίου-Θεοδώρας Κούνη, του οποίου είναι και Καλλιτεχνική Διευθύντρια, σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Παράλληλα, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Πάντειο Ανωτάτη Σχολή Πολιτικών Επιστημών ( Πάντειο Πανεπιστήμιο ) και έλαβε Πτυχίο του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης, το 1980.

Τον Δεκέμβριο του 1992, μετά από Κατατακτήριες Εξετάσεις, εισήχθη στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών , στο τμήμα Μουσικών Σπουδών, λαμβάνοντας το Πτυχίο της, το 1997.

Το 2004, δημιούργησε τον Βρεφονηπιακό Σταθμό ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟΞΟ, οδηγώντας τα παιδάκια από τη μικρή αυτή ηλικία στον όμορφο και δημιουργικό κόσμο της Μουσικής και της Παιδείας.